Sessió de cloenda. Projecció: NO CALLAREM, UN FILM PER LA LLIBERTAT + Concert CESC FREIXAS, cantautor compromès

 TRANSHUMANT FESTIVAL 

CLAUSURA

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES/SECCIÓ DE CURTMETRATGES

14 d'octubre de 2023, 18:00h
Sala Diagonal
Carrer Diagonal, 6, 17530 Campdevànol, Girona

Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival,Cesc Freixas, cantautor, Txè Arana, conductora

Entrada 7€ amb previ registre

 

 

  

 

 

NO CALLAREM

Claudia Arribas, Violeta Octavio, Carlos Juan, 2022
Documentari. 90 min. Catalunya.

Versió en català subtitulat per a persones sordes


Sinopsi

Pablo Hasel, Valtònyc i Elgio no només han estat condemnades per un sistema judicial injust i venjatiu, sinó que també han estat víctimes d'una tàctica mediàtica que els presenta com a delinqüents i enemics de la democràcia. Aquesta pel·lícula aborda els seus casos des d'una perspectiva personal i artística, mostrant les experiències que els han portat a ser víctimes polítiques de represàlies així com les conseqüències d’aquesta repressió que ha afectat les seves vides, ja sigui per inhabilitació, exili o presó. Diversos músics i cantants, que també són personatges importants del documental, recreen algunes de les lletres condemnades i creen noves versions de diversos estils musicals: Ana Tijoux, Yolanda Sey, Albert Pla i Za, entre molts d'altres.

NO CALLAREM

 

 Trailer

 

 

CESK FREIXAS (CANTAUTOR)

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) és un cantautor, escriptor i activista polític català que, juntament amb altres artistes d’arreu del país, forma part de l’actual escena de cançó en llengua catalana. Freixas ha editat una maqueta, vuit treballs discogràfics i un recull de versions d’altres cantautors internacionals amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d’autor i de protesta als Països Catalans. Des dels seus inicis, i fins avui, Freixas ha dut a terme més de 1.800 actuacions.

 

cesc freixas.jpg

 

  

 

 

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Etiquetas: CLAUSURA SECCIÓ LLARGMETRATGE SECCIÓ CURTMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat