80 egunean, projecció a Ermita Santa Maria de Les Lloses

80_egunean.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Dimarts 8 d'agost de 2023, 21:30 h

Projecció a la fresca + cinefòrum

Ermita de Santa Maria

Les Lloses

Durada de la sessió: 2.00h

 

Entrada gratüita amb reserva prèvia

80 egunean

Direcció: José Mari Goenaga, Jon Garaño.105mins. 2010. Espanya. VOE

Tema: Drama | Drama romàntic . Vellesa/Madurez . Homosexualitat

Sinopsi: Axun és una dona de 70 anys que va a l'hospital per cuidar l'exmarit de la seva filla. La seva sorpresa serà majúscula en adonar-se que la dona que té cura del malalt del costat és la Maite, la seva gran amiga de l'adolescència. Aviat seran conscients que la química entre elles segueix intacta. Totes dues es diverteixen i gaudeixen del retrobament fins que Axun descobreix que Maite és lesbiana. Axun haurà de bregar amb els seus sentiments enfrontats: A qui escoltar? Al cor oa la raó?

 

TRAILER

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat