EL PUIGMAL: UNA MUNTANYA D'HISTÒRIES + GIVE ME WINGS VALL DE NÚRIA

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES 

 

3 de gener de 2023, 19:00h

Auditori,Vall de Núria

Entrada gratuïta amb previ registre

 

  

 

 

DONA'M ALES

Xavier Coll 2019
Documentari. 45 min. Catalunya.

Sinopsi

Guia visual d’algunes de les vies més clàssiques d’algunes zones del món. Llocs perfectes des dels quals es pot volar. Rodat a Catalunya, Itàlia i Jordània. Un grup d’amics viatgen per alguns dels paisatges més impressionants, combinant les seves tres grans passions: viatjar, escalar i volar.

GIVE ME WINGS

Trailer

 

 

EL PUIGMAL: UNA MUNTANYA PLENA D'HISTÒRIES

Roger Granel Casademunt 2023
Documentari. 27 min. Catalunya.

Sinopsi

El Puigmal és un dels cims més emblemàtics de Catalunya. A cavall del Ripollès i la Cerdanya, els seus 2.910 metres la converteixen a la muntanya més alta del Pirineu gironès. Aquestes terres han estat un espai de pastura, pelegrinatge religiós, turisme termal i el bressol de l'excursionisme català. Però d´on ve el nom del Puigmal?

Sabem qui va ser el primer que va pujar? Com ha evolucionat el seu entorn els darrers 150 anys? En aquest projecte ens apropem al Puigmal i en descobrim les històries de muntanya.

poster 0 3 1000x1500

Trailer

 

  

 

 

Organitza:

Ajuntament de Pardines, Associació de Micropobles, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat