Encara hi ha algú al bosc a Església de Sant Llorenç a Sant Llorenç de la Muga

 TRANSHUMANT FESTIVAL 

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES

4 de novembre de 2023, 19:30h
Església de Sant Llorenç
Plaça Carles Camps, 17732 Sant Llorenç de la Muga, Girona

Presentació a càrrec de Teresa Turiera, directora

Entrada gratuïta amb previ registre

 

 

  

 

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

Teresa Turiera-Puigbò i Erol Ileri, 2022
Documentari. 52 min. Espanya.

Sinopsi

Lejla Damon és una jove de 25 anys que ha crescut feliç en una família de classe mitjana a Londres. Els seus pares, periodistes, van cobrir la guerra de Bòsnia i Hercegovina durant els anys 90. Al desembre de 1992, mentre gravaven a l'hospital de Sarajevo en ple bombardeig de la ciutat, van trobar a una dona que acabava de donar a llum. La dona els va dir que apartessin al bebè dels seus braços o l'ofegaria. Era el resultat de les violacions que havia sofert durant la guerra; era el fruit de l'enemic. Durant aquesta guerra, entre 25.000 i 50.000 dones van ser víctimes de violació com estratègia de neteja ètnica. No hi ha una xifra oficial perquè moltes d'elles no van sobreviure o ho viuen encara en silenci 25 anys després.

Lejla, Alen i Ajna són nens nascuts de les violacions de la guerra. 25 anys més tard, s'han unit a les supervivents en la seva lluita per a trencar el silenci i superar l'estigma. Ha acabat la guerra per a ells? En ple aniversari de la Signatura dels Acords de Paz de Dayton, ha arribat l'hora de donar veu a aquestes víctimes de segona generació.

Cartell Encara hi ha Algú al Bosc

 Trailer

 

 

  

 

 

Organitza:

Ajuntament de Llorenç de la Muga, Associació de Micropobles, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat