Projecció BLOC 3 CURTMETRATGES: QUAN ENS TROBEM + KUMBANG + EL CIELO ES MUY BONITO + UN VIAJE A UN DESTINO DESCONOCIDO + EL TEATRO DE LA VIDA a Llibreria La Lluerna Ripoll

 TRANSHUMANT FESTIVAL 

SECCIÓ DE CURTMETRATGES

7 d'octubre de 2023, 19:00h
Llibreria La Lluerna
Plaça Gran, 23, 17500 Ripoll, Girona

Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival i Joves autors del curtmetratge Quan ens trobem

Entrada 7€ amb previ registre

 

 

  

 

 

QUAN ENS TROBEM

En el marc de Cinema en curs

Amadou Bailo Djalo, Mamadou Boye, Mohamed Camara, Aldisi Dauti, Laura del Valle, Abdourrahamane Diallo, Mamadou Diallo, Elhadji Diop, Lucca Goicochea, Núria Jordán, Tomàs Malavía, Laia Martorell, Emma Melero, Fally Saine, Nfally Sanneh, Gael Sedeño, Pau Vega i Barang Vut amb l'acompanyament de Núria Aidelman, Laia Colell, Jaime Puertas, Júlia Ruiz Quintana i Agnès Sebastià, 2023.
Catalunya. Documentari. 26 min. VOSC


Sinopsi

Partint de les vivències de sis persones migrades se’ns convida a un viatge alhora exterior, poètic i introspectiu a través de la ciutat, els arbres i la lluna. Una celebració del cinema i de la possibilitat de compartir la vida i fer més gran el món.


quan ens trobem

 

 

KUMBANG

Gwai Lou, 2023. Malàisia.
Ficció. 14 min. VOSC


Sinopsi

Després de tallar-se accidentalment durant una de les sessions de live-streaming, Farid, un nen d'una zona rural de Malàisia, veu com un dels seus seguidors li ofereix diners perquè ho torni a fer.


cartell NEGRA original

 

EL CIELO ES MUY BONITO

Aracely Méndez, 2022. Mèxic.
Documentari. 17 min. VOE


Sinopsi

Un alberg al sud de Mèxic ofereix un espai d'acollida per a dones i nenes de pas, que viuen la migració des de mirades i implicacions diferents a les seves vides.


76 poster El Teatro de la Vida

UN VIAJE A UN DESTINO DESCONOCIDO

Mammadi Bah, Lamine Badjie, 2023.
Catalunya. Ficció. 13 min. VOSE


Sinopsi

L’Osman és un noi de 17 anys. És de Guinea i ha arribat a Barcelona després d'un llarg viatge. Se sent sol i sense esperança. Però aviat coneix gent que l'ajuden a situar-se per començar a entendre com ha canviat la seva vida.


cartell NEGRA original

EL TEATRO DE LA VIDA

Marc Juan, 2022. Catalunya.
Documentari. 23 min. VOSC


Sinopsi

Recull d’emocions i vivències d'un grup de joves que van participar en un projecte creatiu que va acabar amb l'estrena d'una obra de teatre sobre salut mental.


cartell NEGRA original

  

 

 

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Etiquetas: SECCIÓ CURTMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat