¿Que les pasó a las abejas? sessió de l'Ull Viu al Núria Social

¿Que les pasó a las abejas? sessió de l'Ull Viu al Núria Social

 ACCIÓ > CINEMA 

 L'ULL VIU 

Dijous 20 d'Abril de 2023

#CINEMATRANSHUMANT col·labora de nou amb l'ULL VIU, el cinema social al @nuria_social_olot amb la temàtica de biodiversitat i agricultura transgènica!

19,30: Documental ‘¿Que les pasó a las abejas?‘

“Nosotros somos mayas, pero necesitamos que nos vean como personas”, diu un dels indígenes implicats en la defensa del territori de Hopelchén, Campeche, davant la violenta inserció d’empreses com Monsanto en els seus territoris. '¿Qué les pasó a las abejas?' desemmascara els privilegis de les empreses multinacionals i mostra els efectes del capitalisme en les estructures socials i ecològiques de les comunitats indígenes a Mèxic.

A les 20,45, cinefòrum amb: Ariadna Otero, codirectora de la pel·lícula, @uniopagesos Unió de pagesos, sindicat agrari Mel la Calma @mel_lacalma , apicultors locals

Entrada: 4€ anticipada / 5€ taquilla


¿Qué les pasó a las abejas?

Documentari. VOE i Llengua maia; 67 mins. Mèxic. Adriana Otero, Robin Canul; 2019; Espanya.

Tema: Medi ambient

Sinopsi: L’agricultura industrialitzada i transgènica és una amenaça pels ecosistemes de tot el món. Les comunitats maies de Mèxic s’enfronten a multinacionals per defensar les abelles i la seva biodiversitat.

TRAILER

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat