Festival Co, sessió de curtmetrages de cinema col·lectiu al Teatre El Casal d'Amer

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES 

1 de desembre de 2023, 21:00h

Teatre el Casal, Amer, La Selva
Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona
Ubicació: https://maps.app.goo.gl/qLXSZJWzLXykPru68 

Entrada 6 € amb previ registre

 

  

 

 

QUAN ENS TROBEM

Grup de joves d'orígens diversos a Cinema en curs, 2022
Ficció. 27min. Espanya. VOSE

Sinopsi

“Ens vam conèixer a principis d’hivern. Ara som a l’abril. Per començar aquesta carta, us volem mostrar la ciutat que hem conegut i filmat junts.”
Així comença la pel·lícula creada col·lectivament per un grup de joves que parteix del retrat i les vivències de sis persones migrades a Barcelona fa molt temps. El grup de cineastes ens convida a un viatge alhora exterior, poètic i introspectiu a través de la ciutat, els arbres i la lluna.
Una celebració del cinema i de la possibilitat de compartida la vida i fer més gran el món.

 Quan ens trobem 11

CABO TUNA O LA GESTIÓN DEL CIELO

Unidad de Montaje Dialéctico (UDM)
Ficció. 13min. Espanya. VO

Sinopsi

"Cabo Tuna o la gestión del cielo" és una relectura materialista de la història dels satèl·lits artificials i de la vigilància digital que, utilitzant exclusivament metratge trobat a YouTube, entrellaça els orígens de les indústries armamentístiques nazi i soviètica amb els sistemes de vigilància digital utilitzats en el context mexicà de la guerra contra el narcotràfic. Aquest arc narratiu permet explorar els intents fallits del govern mexicà per crear els seus propis coets aeronàutics per mitjà de l’ara extinta Comissió Nacional de l’Espai Exterior, la creixent dependència de la tecnologia de les potències i empreses estrangeres, la privatització de l’espai i, finalment, l’enfortiment contemporani del control militar estatal.

still cabo tuna 3 compressed 

 

HARDLY WORKING

Total Refusal.
Ficció. 20min. Àustria. VOSE

Sinopsi

"Hardly Working" posa el focus en els personatges que normalment es queden en un segon pla als videojocs: els PNJ (o NPC per la sigla en anglès), és a dir, els personatges no jugadors que poblen el món digital i hi fan d’extres per crear l’aparença de normalitat. Una bugadera, un mosso d’estable, un escombraire i un fuster són observats amb precisió etnogràfica. Són màquines de Sísif, i les seves rutines de treball i patrons d’activitat, així com els seus errors i problemes de funcionament, dibuixen una vívida analogia del treball al sistema capitalista.

Total Refusal bySarahFichtinger compressed

 

YA HABREMOS OLVIDADO

La Rara Troupe
Ficció. 24min. Espanya. VO

Sinopsi

En un particular univers que s’assembla molt al nostre present es despleguen els anhels, les pors i les esperances d’un grup de persones que lluiten per sobreviure a un món que sembla abocat al feixisme. «Ja haurem oblidat?», es pregunta La Rara Troupe en aquest relat coral que interpel·la el públic a través de les vivències dels nostres cossos travessats per les distàncies i les soledats.

 2 compressed

SEEDS

Colectivo Los Ingrávidos
Ficció. 10min. Mèxic. VOSE

Sinopsi

Aquest és el poder contingut de les llavors sagrades, la vibració de les llavors mil·lenàries de blat de moro i el seu pas per un oceà de lluminositat bategant. Una litúrgia germinal de llavors sagrades. Una taxonomia cinètica i litúrgica de la tradició mesoamericana de l’agricultura.

 Seeds9 compressed

 

 

  

 

 

Organitza:

Dinàmic Enginy, Zumzeig Festival CO, Associació Idea Cercle, Ajuntament d'Amer i Cinema Paradís Amer

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat