EL SOMNI a la plaça de Mieres

SECCIÓ DE LLARGMETRATGE

 

01 de juny de 2024 a la plaça de la vila de Mieres Girona

21:30h - Projecció del film Estols

Entrada gratüita amb registre previ amb opció de tast de productes del Ripollès*

*Entrada general gratüita

*Entrada + tast = 5€

 

 

  

 

 

 

EL SOMNI

Christophe Farnarier, 2008
Documentari. 77 min. Espanya.

Sinopsi

Des de la nit dels temps, un home camina davant del ramat al ritme de les estacions. El pastor transhumant pertany al nostre imaginari col·lectiu. Joan "Pipa" és un dels darrers representants d'una tradició mil·lenària. L'acompanyem en el darrer viatge transhumant cap als Pirineus catalans. Dia rere dia compartim amb ell la seva intimitat, descobrim el passat i el present d´un home que estima el seu ofici i que respira l´alegria de conviure lliurement amb la natura. Però l'abandó de la terra, la industrialització i el creixement desenfrenats, la febre urbanística, la multiplicació de noves infraestructures i ara el canvi climàtic posen fi al son i ens condueixen a un incert futur. la desaparició de la transhumància és signe de progrés, o mort de la nostra civilització? Debut a la direcció del director de fotografia d'"Honor de cavalleria".

240601.ElSomni.Mieres Cartell

 

Trailer

 

 

  

 

 

 

Organitzat per:

Ajuntament de Mieres, Dinamic Enginy 

Amb el suport de:

ICEC, Generalitzat de Catalunta, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat