Bloc 1 Curtmetratges: TU NIÑO, BRITISH PASSPORT, SI ME QUEREI, IRSE, LA RAMPA, UN DIA MÉS, CONGUITO, NA RIBAS, PER ALS ESCÈPTICS, VOLVER Casa Cultura de la Unió Teià

 TRANSHUMANT FESTIVAL 

 SECCIÓ DE CURTMETRATGES

03 de novembre de 2023, 9:00h
Casa de Cultura de la Unió (Teià)
Passeig de la Riera, 116, 120, 08329 Teià, Barcelona

Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival

Entrada gratuïta amb registre previ

  

 

TU NIÑO

Sergi Castellà, 2022. EUA.
Ficció. 15 min. VOE


Sinopsi

El ballarí de flamenc gitano, El Niño, va deixar la seva comunitat conservadora a Espanya per submergir-se a la ciutat de Los Angeles. Des de la distància, ara intenta comunicar la seva solitud reflexionant sobre els seus orígens amb un anhel ressuscitat.


cartell NEGRA original

 

PASSAPORT BRITÀNIC

Mahmood Pouyandeh, 2022
Iran. Ficció. 12 min. VOSC


Sinopsi

L'article d’una jove doctoranda ha estat acceptat en una conferència internacional a Londres. Ella hi vol anar, però el seu marit no li dóna permís per sortir del país. És per això que pretendrà abandonar el país il·legalment.


cartell NEGRA original

Trailer

 

SI ME QUEREI, IRSE

Sofía Muñoz, 2022. Catalunya.

Ficció. 9 min. VOE


Sinopsi

La Juana fa una paella, com cada diumenge, envoltada de la seva família. La notícia de la jubilació del seu marit, en Pepe, convertirà una celebració més en una càrrega pesada.


cartell NEGRA original

LA RAMPA

Juan Fernando Andrés Parrilla, 2023.

Espanya. Ficció. 15 min. VOE


Sinopsi

En Justo acaba de llogar un pis per viure amb la seva néta Lola, una noia amb paràlisi cerebral, a qui cuida des de fa anys. Així que decideix presentar-se a una reunió de la seva comunitat de veïns per demanar que instal·lin una rampa a l’entrada de l’edifici.


cartell NEGRA original

UN DIA MÉS

Carlos Puig Mundó, 2023

Catalunya. Ficció. 15 min. VOC


Sinopsi

A primera hora del matí, la Maria arriba a l'institut amb el seu pare, que, veient-la massa carregada amb el faristol i la llum, s'entesta a ajudar-la. Un cop dins, la recepcionista els dóna la benvinguda, i avisa la Maria que el seu tutor, el Miquel, l'ajudarà a guardar les coses després de les classes.


cartell NEGRA original

CONGUITO

David Ontoria, 2023.

Espanya. Ficció. 15 min. VOE


Sinopsi

En Malik és un nen adoptat que pateix racisme i bullying a l'escola. Davant l’immobilisme de les institucions, els pares d’en Malik intentaran ajudar-lo, però el nen només té al cap recuperar la seva amiga Maider.


cartell NEGRA original

NA RIBAS

Ferran Carbonell, 2022.

Catalunya. Ficció. 10 min. VOC


Sinopsi

El mòbil de l’Ester no para de sonar. En Damià intenta contactar-hi com sigui, exigint-li una explicació després que ella fugís de casa trencant unilateralment la relació. Confusa i espantada, començarà a sentir la presència d’un batec ancestral que ho capgirarà tot.


cartell NEGRA original

PER ALS ESCÈPTICS

Dawn Westlake, 2022.

EUA. Documentari. 3 min. VOSE


Sinopsi

Atureu l'autocràcia en el seu camí. Amb fets.


cartell NEGRA original

  

 

Organitza:

Ajuntament de Teià, Institut Turó d'en Baldiri, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat