La cigonya de Burgos, projecció a la Sala de ball de Llanars

230811.LaCigonyaDeBurgos.Llanars_Cartell.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Divendres 11 d'agost de 2023, 19:00 h

Projecció a la fresca + cinefòrum

Sala de Ball

Llanars

Durada de la sessió: 2.00h

 

Entrada gratüita amb reserva prèvia

La cigüeña de Burgos

Direcció: Joana Conill.82mins. 2021. Espanya. VOE

Tema: Documental

Sinopsi: La directora de la pel·lícula és una adolescent quan, després del funeral del seu pare, llegeix la vida de mort als diaris. “Per què no sé res de tot això?” Filla d'un anarquista condemnat per terrorisme durant la dictadura franquista i afiliat al partit comunista durant el seu empresonament, partit pel qual serà regidor a Barcelona durant les primeres legislatures democràtiques, Joana Conill comprèn que el seu pare, company de jocs i aventures, va decidir no explicar-lo vida. Per què? Mentre roda la pel·lícula, la filla aprendrà a ser directora de cinema, com quan era petita i jugaven a resoldre misteris, en un viatge al país de la memòria on les peces no encaixen mai. Si la memòria és impossible, què és el que ens impulsa a cercar?

 

TRAILER

 

Organitza:

Ajuntament de Llanars, Dinàmic Enginy, Òmnium Cultura Ripollès

Amb el suport de:

Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat