ESCUCHAR LAS RAÍCES CRECER + VEUS DEL GES a Museu etnogràfic de Ripoll

 TRANSHUMANT FESTIVAL 

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES / SECCIÓ DE CURTMETRATGES

6 d'octubre de 2023, 20h
Museu etnogràfic de Ripoll
Plaça de L'abat Oliba, 2, 17500 Ripoll, Girona

Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival, Marina Siero, directora, i joves autors del curtmetratge Veus del Ges

Entrada gratüita previ registre

 

 

  

 

 

ESCUCHAR LAS RAÍCES CRECER

Documentari. 62 min.
Marina Siero, 2022.Espanya.


Sinopsi

La Nieves ha dedicat la seva vida a tenir cura dels altres. Ara, a la seva vellesa, la cuida una treballadora social. La visita de la seva néta Marina enmig de l’avorrit estiu manxec provoca unes xerrades respecte al que va ser la seva vida, unint-se al relat les altres dones del poble i abordant la reflexió sobre el reconeixement de les tasques de la llar com a feina, sota el teló de fons de la despoblació, la industrialització i la desaparició d’allò col·lectiu.


cartell NEGRA original

Trailer

 

VEUS DEL GES

En el marc de Cinema en curs

Maria Caniego, Jana Casas, Arià Castany, Aina Lira, Pau Miravete, Duna Montero, Sara Platero, Joan Riera, Mercè Rodríguez, Karen Rodríguez, Angela Ruiz, Guim Serra, Queralt Solà i Pere Soro acompanyats per les mestres Sònia Cho i Marina Mascarella i el cineasta Jordi Morató,

2023. Catalunya. Documentari. 18 min. VOC


Sinopsi

La llegenda que explica per què als torellonencs se'ls coneix com pescallunes és el punt de partida d’una pel·lícula que flueix entre l’assaig, l’exploració política, la instrospecció i la investigació històrica.


Photo 5 CIRVIANUM FILM 32

 

  

 

 

Organitza:

Ajuntament de Ripoll,Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat