20000 especies de abejas a la Plaça de l'Ajuntament a Planoles

images.jpeg

CINEMA TRANSHUMANT

Dissabte 06 de juliol de 2024, 21.30 h

Projecció + cinefòrum

Plaça de l'Ajuntament, Planoles, Girona

Entrada gratuïta amb reserva prèvia 

20000 especies de abejas

Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren.129mins. 2023. Espanya. VOE

Tema: Drama | Transsexualitat/transgènere . Infància

Sinopsi: Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d'abelles i la producció de mel. Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i els temors.

 

TRAILER

Organitza:

Ajuntament de Planoles, Micropobles

Amb el suport de:

Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, Catalunya Film Festivals, ICEC, Diputació de Girona.

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat