Sessió Inaugural Inclusiva: NEGRA + EL HIJO CUERVO + Concert OYE SEBAS

230922.Inauguració.Promo01.IG.jpg

 TRANSHUMANT FESTIVAL 

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES / SECCIÓ DE CURTMETRATGES

22 de setembre de 2023, 21 h
Teatre Cinema Comtal de Ripoll
Carrer dels Pirineus, 8, 17500 Ripoll, Girona

Presentació a càrrec Joaquim Roqué, director del festival

Entrada 7€ previ registre

Els films que es projectaran són: 

  • Negra, llargmetratges
  • El hijo cuervo, curtmetratges 
  • Fotografia 2, reportatge fotogràfic
  • Oye Sebas, concert

  

 

Negra

Medhin Tewolde Serrano, 2020
Documentari. 72 min. Mèxic.


Sinopsi

Negra narra l'exploració de la directora en una recerca amb altres dones afrodescendents i el que a cada una li suposa habitar Mèxic en cos de dona negra. Trena històries de 5 dones, exposant el racisme viscut, compartint processos de resistència i autoacceptació, les estratègies construïdes per a transcendir els estereotips i la celebració de la seva identitat.


230922.Inauguració.Promo02.IG

Trailer

 

El hijo cuervo

Dave Jackson, 2022. Catalunya. Ficció. 18 min.

Sinopsi

Quan la seva mare, que és de Colòmbia, decideix tornar al seu país i endur-se'l, l’Isaac es presenta a l'empresa transportista del seu pare, en Domingo, per demanar-li refugi.

230922.Inauguració.Promo03.IG

 OYE SEBAS amb EVA GARCÍA CODORNIU amb llengua de signes

Biografia

Sebastián García és un músic apassionat que et transporta en un emocionant viatge musical a través de les riques tradicions d'Amèrica Llatina. La seva música és com una pel·lícula en què les cançons són el guió principal, et submergeixes en històries que fusionen el realisme màgic i la mitologia sud-americana.

Amb una sòlida experiència com a compositor i cantautor, Sebastián crea música original que s'inspira en els ritmes i les arrels culturals de la regió. A més, col·labora amb talentosos músics locals i internacionals per enriquir-ne encara més les composicions.

No us perdeu l'oportunitat d'experimentar la vostra música en viu en festivals i esdeveniments culturals, on les vostres actuacions us porten a un món ple d'emocions i reflexions profundes. Descobreix com les cançons de Sebastián García t?inspiren a viure en pau i harmonia. Uneix-te a aquest apassionant viatge sonor avui mateix.

230922.Inauguració.Promo04.IG

 

  

Organitza:

Ajuntament de Ripoll, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat