Josep, projecció a la plaça Marina Vilalta a Brugueres

230721.Josep.Bruguera_Cartell.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Dijous 21 de juliol de 2023, 21.30 h

Projecció a la fresca + cinefòrum

Plaça de Marina Vilalta

Bruguera

 

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Josep

Ficció. VOSC;  71 mins. Aurel. 2020. França.

Tema: Drama, Memòria històrica, Drets Humans

Sinopsi: Febrer, 1939. Aclaparat per l'onada de republicans que fugen de la dictadura de Franco, el govern francès opta per confinar els espanyols en camps de concentració. En un d'aquells camps, dos homes, separat per un filferro de pues, feien una amistat. Un és Josep Bartoli, un dibuixant que lluita contra el règim de Franco.

TRAILER

 

Organitza:

Veins de Bruguera, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Diputació de Girona, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació.

 

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat