Beloved,projecció a la pista poliesportiva del Palau de Santa Eulàlia

230812.Beloved.PalauDeSantaEulàlia_Cartell.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Dissabte 12 d'agost de 2023, 21:30 h

Projecció a la fresca + cinefòrum

Pista Poliesportiva

Palau de Santa Eulàlia

Durada de la sessió: 2.00h

 

Entrada gratüita amb reserva prèvia

Beloved

Direcció:Yaser Talebi.66mins. 2018. Iran. VOSE

Tema: Documentari

Sinopsi: Aquest documental segueix la vida d'una mare de 80 anys anomenada Firouzeh a qui li agrada el seu estil de vida aïllat a la natura amb les seves vaques. La pel·lícula mostra el seu caràcter amable i amorós i demostra la seva valentia i força per afrontar les dificultats de la vida a les muntanyes d'Alborz sense les comoditats modernes de la tecnologia. Ella creu que la felicitat rau en la simplicitat de la vida.

 

TRAILER

Organitza:

Ajuntament de Palau de Santa Eulàlia, Associació de Micropobles, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat