Belles fulles de tardor, a la Residència Geriàtrica Municipal de Camprodon

230720.BellesFullesDeTardor.Residència.Camprodon_Cartell.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Dijous 20 de juliol de 2023, 15:30 h

Projecció + cinefòrum

Residència Geriàtrica Municipal de Camprodon

Durada de la sessió: 2.00h

 

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Belles fulles de tardor

Documental. VOSC. Dir.: Enric Roca. 2021. 77 min. Espanya.

Tema: Drets humans, avis, medicina

Sinopisis: Dos amics d'edat avançada comparteixen activitats, malgrat tenir itineraris vitals diferents. Joan és un activista que defensa els drets de les persones grans i Salvador és un aficionat a la pintura que prepara el seu centenari. Sovint es valora als ancians per la seva història passada, aquest documental explora el seu futur. Tot anava molt bé, fins que va aparèixer una pandèmia que va afectar especialment el col·lectiu de la gent gran i que acabaria condicionant aquesta història, que no s'havia escrit prèviament.

 

TRAILER

 

Organitza:

Consorci de Benestar Social del Ripollès, Òmnium Cultura Ripollès, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació, Diputació de Girona

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat