'Em dic Violeta' a la Sala de Cabanelles

CINEMA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE DE MICROPOLBES

DRETS DE LGTBIQ+

Dissabte 15 de juny. Entrada Gratuïta*

Projecció + cinefòrum

Sala Polivalent. Cabanelles. Alt Empordà

Film que mostra que el trànsit de les persones que no s’identifiquen amb el gènere amb el que van néixer comença en molts casos quan són infants.

  

cartell me llamo violeta

Em dic Violeta

Documentari. David Fernández de Castro i Marc Parramon. 76 mins. VOE. 2019. Catalunya.

Tema: Transexualitat infantil. Drets dels infants.

Sinopsi: Dues famílies molt diferents amb un punt en comú: en les dues hi ha un menor transgènere. La Violeta, d’11 anys, filla de l’actor Nacho Vidal, ha tingut (fins ara) un trànsit relativament tranquil, malgrat que els seus pares, desconcertats, van trigar un temps a assumir la seva nova identitat. L’Alan no va tenir aquesta sort: víctima d’assetjament a l’institut, el suport de la seva família no va ser prou per evitar un final que va commocionar al seu institut i la seva ciutat natal. Centrada sobretot en aquestes dues històries, el film, profundament emotiu, mostra que la nostra societat està avançant en l’acceptació dels menors trans, però que encara hi ha molt camí per recórrer. 

Organitza:

Organitza: Dinàmic Enginy, Associació de Micropobles, Ajuntament de Cabanelles

Amb el suport de: Diputació de Girona, ICEC Generalitat de Catalunya

Tràiler

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat