Sufragistes, projecció a la Plaça del Santuari del Coll a Susqueda

230819.Sufragistas.Susqueda_Cartell.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Dissabte 19 d'agost de 2023, 21:30 h

Projecció a la fresca + cinefòrum

Plaça del Santuari del Coll

Susqueda

Durada de la sessió: 2.00h

Entrada gratüita amb reserva prèvia

SUFRAGISTES

Direcció: Sarah Gavron.105mins. 2015. Estats Units. VOSE

Tema: Drama | Històric . Política . Anys 1910-1919 . Feminisme

Sinopsi: El moviment sufragista va néixer a Anglaterra la vigília de la Primera Guerra Mundial. La majoria de les sufragistes no procedien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien impotents com les seves pacífiques protestes no servien de res. Aleshores es van radicalitzar i, en la seva incansable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: la seva feina, casa seva, els seus fills i la seva vida. La protagonista és Maud (Carey Mulligan), una dona que va reivindicar agosaradament la dignitat de les dones.

TRAILER

Organitza:

 Ajuntament de Susqueda, Associació de Micropobles, Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat