Projecció VOLAR a la Sala 1 d'Octubre a Osor, La Selva

Projecció de Dima punk i sopar/tastet de cuina gambiana a Casa de Cultura La Unió a Teià

SECCIÓ DE LLARGMETRATGE

22 de desembre a les 19:00h

Projecció + cinefòrum 

Sala 1 d'octubre, Osor, La selvca

Sessió gratuïta, però cal registrar l’entrada.

 Registre a: www.terragollut.com

  

Volar

VOLAR

Direcció:Bertha Gaztelumendi VOLAR.71 mins. 2018 Espanya. VOE

Tema: CINEMA SOCIAL, VIOLÈNCIA MASCLISTA, FEMINISME

Sinopsi: La violència de gènere no coneix fronteres ni classes socials. Aquesta pel·lícula reuneix nou dones basques, nou supervivents de perfils molt diferents.

A totes elles els uneix un passat comú: han patit violència per part dels homes, han passat uns anys molt complicats, però finalment han aconseguit superar-lo i avui lluiten per fer visible aquest problema global. Al documental, les nou dones passen un cap de setmana al camp i allà dialoguen, recorden, reflexionen i desvetllen tot el que comporta aquesta violència. El que han viscut, les conseqüències del que han patit supera el que la societat s'imagina. Deixant de banda la por i el pudor, ens van explicant totes les fases per les quals han travessat: la negació inicial, el desconcert, la por, la presa de consciència, la sol·licitud d'ajuda, la denúncia, les amenaces. .. cadascuna ha viscut la seva particular travessia, però són lluitadores resilients i avui ens fan arribar un missatge d'esperança.

 

Trailer

Inciativa de :

Associació de micropobles de catalunya

Organitza:

Ajuntament d'Osor, Terra Gollut Film Festival, Dinàmic Enginy

Amb el suport de: 

Diputació de Girona

 

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat