Gurumbé, canciones de tu memoria negra, sessió de l'Ull Viu al Núria Social

Gurumbé, canciones de tu memoria negra, sessió de l'Ull Viu al Núria Social

 ACCIÓ > CINEMA 

 L'ULL VIU 

Dijous 30 de març a les 19.30 h

Torna l'ULL VIU, el cinema social al Núria Social amb la temàtica de Cultura Negra!

19:30h: Documental ‘Gurumbé, canciones de tu memoria negra‘

Un documental que rescata de l’oblit la història de l’esclavatge africà a la Península Ibèrica, ressaltant el protagonisme que, juntament amb altres col·lectius marginals, van tenir a la nostra història i la nostra cultura.

Amb l’explotació comercial d’Amèrica, milers d’africans són portats a Espanya i Portugal per ser venuts com a esclaus. Alguns seran exportats a les colònies i altres es quedaran a les ciutats. Aquests darrers formaran una població que anirà guanyant el seu espai a la societat, enfrontant-se des del principi a la seva situació d’esclaus i als forts prejudicis racials.

20:45h Cinefòrum amb el director del film, Miguel Ángel Rosales, i el músic camerunès Xumo Nunjo!

Entrada: 4€ anticipada / 5€ taquilla

 

  

 

GURUMBÉ. CANCIONES DE TU MEMORIA NEGRA

Premi Gollut 2017 al millor documental. 

Dir.: Miguel Ángel Rosales. Espanya. 72 min. 

Documental musical. Sinopsi: Amb la explotació comercial de les colònies americanes, es porten al port de Sevilla centenars d’africans per ser venuts com a esclaus. Alguns seran exportats a les colònies i uns altres es quedaran a la ciutat. Film revelador sobre l’origen escalvista de moltes de les fortunes actuals espanyoles i catalanes.

Documental musical que ha guanyat nombrosos reconeixements internacionals.

TRAILER

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat