Projecció AINHOA, NO SOY ESA a la Sala Polivalent d'Agullana Alt Empordà

Projecció de Dima punk i sopar/tastet de cuina gambiana a Casa de Cultura La Unió a Teià

SECCIÓ DE LLARGMETRATGE

23 de desembre a les 19h

Projecció + cinefòrum 

Societat La Concordia d'Agullana.Sala Polivalent

Sessió gratuïta, però cal registrar l’entrada.

 Registre a: www.terragollut.com

  

aihoa no soy yo

AINHOA, NO SOY ESA

Direcció:Carolina Astudillo.100 mins. 2018 Espanya. VOE

Tema: CINEMA SOCIAL, EXISTENCIALISME, FEMINISME

Sinopsi:

Després de "El gran vol", Carolina Astudillo torna a centrar-se en la figura d'una dona, però aquesta vegada molt diferent. Ainhoa ​​lluita per sobreviure en un entorn asfixiant: l'Espanya dels anys 90. A través dels seus escrits i vídeos es veu com és en realitat, però el que comença com una confessió personal acaba sent el retrat de tota una època a través una perspectiva femenina.

Ainhoa ​​Mata Juanicotena va néixer al si d'una família que va filmar, gravar i fotografiar la seva vida durant molts anys. A la seva adolescència, a finals de la dècada dels vuitanta, Ainhoa ​​va començar a escriure el que no va voler explicar a ningú. Els diaris de vida que va conservar fins a la seva mort, descriuen una dona diferent de la que van conèixer els seus familiars i amigues. Diaris íntims que desvetllen una infinitat de temàtiques relacionades amb l'experiència femenina i sobre les que han escrit altres dones al llarg de la història. No importa la llunyania geogràfica o temporal, hi conflueixen temes, sensacions i estats d'ànim.

 

Trailer

Inciativa de :

Associació de micropobles de catalunya

Organitza:

Ajuntament d'Agullana, Terra Gollut Film Festival, Dinàmic Enginy

Amb el suport de: 

Diputació de Girona

 

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat