15 Horas, projecció a la Nau de Can Costas de Ogassa

230803.15Horas.Ogassa_Cartell.jpg

 CINEMA TRANSHUMANT 

Dijous 03 d'agost de 2023, 18:30 h

Projecció a la fresca + cinefòrum

La nau de Can Costas

Ogassa

Durada de la sessió: 2.00h

 

Entrada gratüita amb reserva prèvia

15 Horas

Direcció: Judith Collell 15 Horas.120 mins. 2020. Espanya. VOE

Tema: VIOLÈNCIA DE GÈNERE, EMPODERAMENT, DRETS HUMANS

Sinopsi: La música els va unir. Aura, solista a la secció de primers violins i Manuel, el director d'orquestra de moda, són el matrimoni més envejat del país. Artistes, famosos i rics, la seva relació amaga un secret inconfessable. Ell la maltracta, cosa que ella ha amagat durant massa temps. Un dia, farta del seu infern incomunicat, Aura decideix fer el pas i demanar ajuda, llavors passa el que sempre havia sospitat però mai no es va atrevir a confirmar.

 

TRAILER

 

Organitza:

Ajuntament Ogassa,Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Pacto de Estado contra la violència de género, Ministerio de Igualdad,Diputació de Girona, Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU, Acció Cinema, Catalunya Film Festivals, Agència Catalana de Cooperació

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat