PER RAO DE SEXE a Sant Llorenç de la Muga

SECCIÓ DE LLARGMETRATGE

 

9 de març de 2024, 18:00h

Sala Polivalent de Sant Llorenç de la Muga Girona

 

Entrada gratuita amb registre previ

 

 

  

 

 

PER RAÓ DE SEXE 

Mimi Leder 2018
Ficció. 120 min. Estats Units

Sinopsi

Biopic sobre la jutgessa del Tribunal Suprem dels EUA Ruth Bader Ginsburg, la segona dona en la història (després de Sandra Day O'Connor) que va servir en aquest alt òrgan judicial. Ginsburg va ser nomenada per a l'alt tribunal el 1993 pel President Bill Clinton. Ruth, amb el seu marit l'advocat Martin Ginsburg, va canviar el curs de la història amb un cas singular sobre discriminació de gènere que va obrir el camí per a la igualtat en els Tribunals.

339 perraosexe

 

Trailer

 

 

 

  

 

 

Organitza:

Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga,Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

ICEC, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat