ROQUES + SI ME QUEREIS, IRSE + NA RIBAS + CAOS Neues Kino (Basilea, Suïssa)

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES + SECCIÓ CURTMETRATGES 

 

25 de novembre de 2023, 16:00h

Neues Kino (Basilea, Suïssa)
Klybeckstrasse 247, 4057 Basel, Suiza

Entrada taquilla inversa amb previ registre

 

 

  

 

 

ROQUES

Àngel Amargant Homs, 2023
Documentari. 60 min. Espanya.

Sinopsi

“Anàvem a dormir que ja havíem de tornar-nos a llevar”, explica una matonaire. I és que es llevaven a les tres de la matinada per començar a treballar: preparar l’esmorzar, omplir els cistells, carregar-los a l’animal i pujar muntanya amunt per estrets corriols, enmig dels perills de la nit. Hores després, arribaven a la llegendària muntanya de Montserrat per muntar el mercat on, al llarg del dia, hi compraria gent arribada d’arreu. Aquestes eren les dures vides de les matonaires: dones, mares, pageses, venedores i elaboradores del seu tresor més preuat, el mató. Vides que ara han estat rescatades de l’oblit.

Poster 701576901d poster 1

 

SI ME QUEREI, IRSE

Sofía Muñoz, 2022. Catalunya.

Ficció. 9 min. VOE


Sinopsi

La Juana fa una paella, com cada diumenge, envoltada de la seva família. La notícia de la jubilació del seu marit, en Pepe, convertirà una celebració més en una càrrega pesada.


cartell NEGRA original

NA RIBAS

Ferran Carbonell, 2022.

Catalunya. Ficció. 10 min. VOC


Sinopsi

El mòbil de l’Ester no para de sonar. En Damià intenta contactar-hi com sigui, exigint-li una explicació després que ella fugís de casa trencant unilateralment la relació. Confusa i espantada, començarà a sentir la presència d’un batec ancestral que ho capgirarà tot.


cartell NEGRA original

 

COS

Silvia Muzzioli, 2022. Catalunya.
Ficció. 15 min. VOC


Sinopsi

La Duna, una noia de vint anys, no pot tenir una vida normal per culpa d’un trastorn de l’alimentació. barreja de situacions quotidianes amb imatges impactants i estilitzades que representen l’inconscient de la Duna, i que aconsegueixen amb eficàcia exposar les seves pors i les dificultats que li causen.


Poster fd3741b91a poster

 

 

 

 

  

 

 

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat