JORNADES DE FOTOGRAFIA COMPROMESA al Antic Hotel Balneari de Montagut

Projecció de Dima punk i sopar/tastet de cuina gambiana a Casa de Cultura La Unió a Teià

JORNADA DE FOTOGRAFIA

1 d'octubre de 2022, 17h-19h

Antic Hotel Balneari de Montagut,Campelles

Entrada: 19 €

Registre previ a www.terragollut.com

 

  

WhatsApp Image 2022 09 28 at 10.08.46 AM

ACTIVITATS

17 h Fotografia de grup amb la  tècnica del col·lodió humit. A càrrec del fotògraf Joan Porredon.

Al teatre de l’hotel:

 montagutteatre.jpg

17.30 h Projecció dels reportatges de fotografia a competició

17:40 h Projecció del projecte fotogràfic La voz de aquel día, de Jackie Aguilera, de lnstitut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que visibiltza els micromasclismes envers les dones mitjançant retrats i testimoniatges.

 LA VOZ DE AQUEL DÍA   visibilitza aquests comentaris o comportaments en espais públics que tota dona ha sofert en algun moment. Són situacions que se'ls hi treu importància i acaben per normalitzar-se, quedant en l'oblit com a simples anècdotes.

LA VOZ DE AQUEL DÍA pretén donar visibilitat a un tema que és aquí, a la vista de tots, als carrers i en els espais públics, però que s'ha normalitzat fins al punt de tornar-se invisible. Parla d'aquests comentaris i comportaments que a les dones ens fan sentir incòmodes en transitar pel carrer sense saber molt bé com actuar. Situacions a les quals no se'ls dóna la deguda importància que realment tenen en quedar en l'oblit com a simples anècdotes.

En aquest projecte es recullen testimoniatges; una petita mostra d'històries viscudes per diferents dones a les que se'ls va sol·licitar que relatessin alguna situació d'aquesta mena de violència de gènere. Totes elles, en major o menor mesura, es van veure amb cor de relatar més d'una experiència.17.50 h Conferència "La fotografia, història i evolució d'una gran aventura". A càrrec del fotògraf Joan Porredon.

Joan Porredon Autor1

18.50 h Pausa-cafè

A l’església de Montagut:

jordi contijoch 1991 01

19.15 h Xerrada i projecció de fotografies d’Emilio Morenatti  i lliurament del premi a la trajectòria fotogràfica TERRA GOLLUT 2022Emilio Morenatti (@EmilioMorenatti) / Twitter

El fotoperiodista Emilio Morenatti fa més de 30 anys que treballa com a fotoperiodista. Des de fa anys, lidera el departament de fotografia de la península ibèrica de The Associated Press.

En aquests anys, ha actuat com a reporter gràfic capturant imatges de zones de conflicte com l'Afganistan, Jerusalem, Gaza i el Pakistan.

Als jardins:

jardinsmontagut

20.30 h Sopar informal Productes del Ripollès amb Caves Miquel Pons

Preu de totes les activitats: 19,90 € 

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya. Diputació de Girona

Etiquetas: FOTOGRAFIA

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat