Projecció de AMAZIGH 4167 al Núria Social d'Olot

Projecció de AMAZIGH 4167 al Núria Social d'Olot

L'ULL VIU

23 de febrer del 2023, 19.30 h

Cinema Transumant torna a col·laborar amb #LULLVIU, el cinema social al @nuria_social_olot , amb la temàtica de Trail i la presència del co-director del film Eduard Jornet (pare de Kilian Jornet), Gerard Costa d'Anigami i Ramón Regí FEEC de Curses de Muntanya @feec_cat

Núria Social Olot

Entrada: 4€ anticipada / 5€ taquilla

 

  

AMAZIGH 4167

Catalunya. Eduard Jornet y Alicia Almiñana. 2018. 51 mins Llargmetratge/Documentari

SINOPSI LLARGA:

Dos joves berbers es preparen per participar per primera vegada en una carrera ultrarail.

Jamal i Hamid són dos joves Amazighs que viuen a la vall de l’Imlil, a prop del Toubkal, i participaran per primera vegada a la cursa ultra trail que se celebra cada any a la zona. Apadrinats per Eduard Jornet els seguirem abans, durant i després de la cursa, on coneixerem els costums i tradicions del seu poble berber, a més dels seus somnis i anhels. Viurem la cursa també de la mà d’altres protagonistes, ja siguin organitzadors, corredors, voluntaris… tot un univers al voltant d’una cursa en terreny Amazigh on el pic més alt arriba als 4.167 metres.

A les 20,30: Cinefòrum amb Eduard Jornet @eduardjornet (co-director del film), Gerard Costa d'Anigami (@anigamiexperience), empresa dedicada al turisme actiu i Ramon Regí, responsable de la FEEC de curses de muntanya i expresident del CEO (@ceolot)

Us hi esperem!

Organitza:

Núria Social Olot, Dinàmic Enginy,

Amb el suport:

Next Generation Catalunya, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia, NextGenerationEU,Generalitat de Catalunya. Diputació de Girona,  @anigamiexperience @olot_cat @ateneuscat 

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat