• Inici
  • TRANSHUMANT
  • Notícies
  • El TERRA GOLLUT film festival fa entrega a la Creu Roja de Ripoll una donació econòmica per a projectes de treball amb dones víctimes de violència de gènere al Ripollès.

El TERRA GOLLUT film festival fa entrega a la Creu Roja de Ripoll una donació econòmica per a projectes de treball amb dones víctimes de violència de gènere al Ripollès.

El TERRA GOLLUT film festival fa entrega a la Creu Roja de Ripoll una donació econòmica per a projectes de treball amb dones víctimes de violència de gènere al Ripollès.

Ripoll, 10/03/21. Joaquim Roqué, director del certamen, ha fet entrega a José Navio, president de la Creu Roja de Ripoll, d'una donació de cinc-cents euros en concepte dels drets d'exhibició del film Volar, pel·lícula que va ser projectada en les sessions de Cinema en Valors d'Acció Social del TERRA GOLLUT film festival, dedicades a la sensibilització pels drets de les dones que es van realitzar l'any passat per tota la comarca amb la col·laboració del Consorci de Benestar Social del Ripollès i el finançament del Pacte d'Estat contra la violència de gènere promogut pel Ministeri d'igualtat i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. El film basc, explica la història d'un grup de dones de diferents classes socials i orígens, que superen aquesta difícil situació. El film va ser dirigit per Bertha Gaztelumendi amb el suport a la producció per Emakunde, l'Institut de la dona del País Basc, va ser estrenat a l'Estat al Festival de Donosti. La productora no va voler cobrar els drets d'exhibició del film per contribuir al fet que fos coneguda arreu la història d'aquestes dones valentes, i el TERRA GOLLUT film festival, que té previst a les seves bases abonar sempre els drets dels films que projecta, va oferir que aquests diners fossin destinats a una entitat local que treballés per ajudar a les persones que pateixen aquesta difícil situació. El film va ser projectat a les sessions de Molló, Toses, Sant Pau de Segúries i Queralbs.

220310.DonacioTERRAGOLLUTaCreuRojaRipoll3     220310.DonacioTERRAGOLLUTaCreuRojaRipoll2

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat