• Inici
  • TRANSHUMANT
  • Notícies
  • El TERRA GOLLUT film festival fa entrega a la Creu Roja de Ripoll una donació econòmica per a projectes de treball amb dones víctimes de violència de gènere al Ripollès.

El TERRA GOLLUT film festival fa entrega a la Creu Roja de Ripoll una donació econòmica per a projectes de treball amb dones víctimes de violència de gènere al Ripollès.

El TERRA GOLLUT film festival fa entrega a la Creu Roja de Ripoll una donació econòmica per a projectes de treball amb dones víctimes de violència de gènere al Ripollès.

Ripoll, 10/03/21. Joaquim Roqué, director del certamen, ha fet entrega a José Navio, president de la Creu Roja de Ripoll, d'una donació de cinc-cents euros en concepte dels drets d'exhibició del film Volar, pel·lícula que va ser projectada en les sessions de Cinema en Valors d'Acció Social del TERRA GOLLUT film festival, dedicades a la sensibilització pels drets de les dones que es van realitzar l'any passat per tota la comarca amb la col·laboració del Consorci de Benestar Social del Ripollès i el finançament del Pacte d'Estat contra la violència de gènere promogut pel Ministeri d'igualtat i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. El film basc, explica la història d'un grup de dones de diferents classes socials i orígens, que superen aquesta difícil situació. El film va ser dirigit per Bertha Gaztelumendi amb el suport a la producció per Emakunde, l'Institut de la dona del País Basc, va ser estrenat a l'Estat al Festival de Donosti. La productora no va voler cobrar els drets d'exhibició del film per contribuir al fet que fos coneguda arreu la història d'aquestes dones valentes, i el TERRA GOLLUT film festival, que té previst a les seves bases abonar sempre els drets dels films que projecta, va oferir que aquests diners fossin destinats a una entitat local que treballés per ajudar a les persones que pateixen aquesta difícil situació. El film va ser projectat a les sessions de Molló, Toses, Sant Pau de Segúries i Queralbs.

220310.DonacioTERRAGOLLUTaCreuRojaRipoll3     220310.DonacioTERRAGOLLUTaCreuRojaRipoll2

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2023 - Contacta - Avís legal i política de privacitat