• Inici
  • TRANSHUMANT
  • Notícies
  • Cinema Transhumant i l’Associació de Micropobles impulsen un circuit de cinema amb valors a la demarcació de Girona

Cinema Transhumant i l’Associació de Micropobles impulsen un circuit de cinema amb valors a la demarcació de Girona

Cinema Transhumant i l’Associació de Micropobles impulsen un circuit de cinema amb valors a la demarcació de Girona
  • El cicle es farà a una desena de municipis de menys de 1.000 habitants
  • L’objectiu és conscienciar a la població sobre els drets de les dones i la igualtat de gènere i sexual 

27/11/2022. Ribes de Freser. Cinema Transhumant, projecte dins el Terra Gollut film festival que té com a objectiu fer arribar el cinema a tots els territoris, ha impulsat conjuntament amb l’Associació de Micropobles de Catalunya, un circuit de cinema amb valors a la demarcació de Girona. La primera parada va ser aquest divendres a Viladamat, amb motiu del 25N Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, on es va projectar el documental ’Volar’, en què diverses dones que han patit violència masclista mostren com han superat la situació i ara lluiten per erradicar-la.

Aquest cicle es farà en una desena de municipis de menys de 1.000 habitants i es projectaran obres allunyades del circuit comercial, però que tenen un missatge implícit. El cicle, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, els departaments d’Educació i d’Igualtat i Feminismes i la subdelegació del govern de l’Estat es tancarà el 30 de desembre i passarà per municipis com Castellfollit de la Roca, Sant Miquel de Campmajor, Palau de Santa Eulàlia, Osor, Agullana, la Vajol, Mieres i Madremanya.

L’objectiu d’aquest cicle de Cinema Transhumant és conscienciar a la població sobre els drets de les dones i la igualtat de gènere i sexual. En cada sessió es farà una introducció breu de la pel·lícula i del context històric i social, a continuació es projectarà el film i finalment es farà un debat per reflexionar sobre diversos temes. L’organització del Cinema Transhumant aportarà l’equip de projecció digital i la pantalla si els ajuntaments no tenen un equip propi i les entrades per a totes les sessions seran gratuïtes.

 

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat