LOLI TORMENTA a la Sala Teatre Municipal a Campelles

loli_tormenta-394109519-large.jpg

CINEMA TRANSHUMANT

Dissabte 17 d'agost de 2024, 19 h

Projecció + cinefòrum

Sala Teatre Municipa, Campelles

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

LOLI TORMENTA

Agustí Villaronga, 2023
Documentari. 98 min. Espanya.

Sinopsi

Lola, la moderna i caòtica àvia d'Edgar i Robert, se'n va fer càrrec després de la mort de la seva filla uns anys enrere. Tots tres viuen en una modesta casa de l'extraradi de Barcelona, ​​i res no els fa sospitar que la seva tranquil·la vida està a punt de canviar dràsticament. Lola ha entrat en un procés avançat d'Alzheimer i els nens, que no estan disposats a separar-los i acabar en un lloc d'acollida, se'n faran càrrec amb gran enginy i desbordant fantasia, ocultant la seva malaltia. Per això s'hauran d'enfrontar, igual que Robert a les seves competicions d'atletisme, a més de 3.000 obstacles.

Trailer

 

 

 

 

 

Organitzat per:

Micropobles, Ajuntament de Campelles

Amb el suport de:

Pacte d'Estat Contra la Violència de Gènere, Ministeri d'Igualtat, ICEC, Diputació de Girona

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat