LA EMINENCIA + LAS MUJERES DEL WANGKI a Isòvol Local d'All

MUJERES_WANGKI.jpg

CINEMA TRANSHUMANT

Divendres 4 de agost de 2024, 20 h

Projecció + cinefòrum

Local Social d'All, Isòvol, Cerdanya

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

LA EMINENCIA

Carlota Coronado, Clara Roca, 2019
Documentari. 22 min. Espanya.

Sinopsi

Tot neix amb una endevinalla. Una endevinalla amb una resposta molt senzilla, però per a molta gent la resposta no és tan òbvia. Per què?

Imatges

 

 

 

 

LAS MUJERES DEL WANGKI

 

Rossana Lacayo. 2017
Documentari. 69 min. Nicaragua.

 

Sinopsi

 

Hi ha una manera feminista de fer les coses, respectar les tradicions i de relacionar-se amb el medi ambient, tal com ens mostra aquest documental nicaragüenc.

Les dones del Wangki, indígenes de les ètnies miskita i Mayangna, habiten les riberes del riu Coco o Wangki, al nord de Nicaragua. Històricament ia través dels anys han patit una triple violència i marginació, perquè són indígenes, pobres i dones. Unides i apoderades estan lluitant per ocupar el seu espai en una societat hostil i masclista, preservant-ne la identitat, conservant els seus costums ancestrals i respectant i defensant el medi ambient, que de forma dramàtica s'està extingint per l'avenç incontrolat de la frontera agrícola.

 

Trailer

 

 

 

 

 

Organitzat per:

Micropobles, Ajuntament d'Isòvol Dinamic Enginy 

Amb el suport de:

Pacte d'Estat Contra la Violència de Gènere, Ministeri d'Igualtat, ICEC, Diputació de Girona

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat