Projecció de JOANA BIARNÉS UNA ENTRE TOTS a Núria Social (Olot)

Projecció de Dima punk i sopar/tastet de cuina gambiana a Casa de Cultura La Unió a Teià

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES

20 d'octubre de 2022, 19h

Núria Social (Olot)

Entrada: Taquilla Inversa

Registre previ a www.terragollut.com

  

JOANA BIARNÉS UNA ENTRE TOTS

poster 0 3 1000x1500 3 1

Documentari      72mins   2015    Espanya     Òscar Moreno i Jordi Rovira

SINOPSIS:

Es va colar a la suite dels Beatles, va enganyar Roman Polanski, va ser fotògrafa de Raphael, va escollir el vestit de Massiel per a Eurovisió, Clint Eastwood va besar els seus llavis. Va ser amiga de Xavier Cugat, Joan Manuel Serrat, Duquessa d'Alba, Fernando Rey, Cordobés, Lola Flores, Salvador Dalí...Aquesta és la desconeguda vida i obra de Joana Biarnés, la primera fotoperiodista espanyola, recuperada gràcies al descobriment ja al segle XXI de les impressionants imatges amb què la llavors jove fotògrafa va immortalitzar les terribles inundacions del Vallès el 1962. Una pionera que va vèncer els prejudicis d'una època, va triomfar en la professió, va conèixer i immortalitzar grans personatges de la història i, quan es va poder convertir en llegenda, va desaparèixer.

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya. Diputació de Girona

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat