Projecció de LA GENERACIÓ SILENCIOSA + EL PALACIO DE LAS PIPAS a Casa de Unio Teià

Projecció de Dima punk i sopar/tastet de cuina gambiana a Casa de Cultura La Unió a Teià

SECCIÓ DE LLARGMETRATGES

16 d'octubre de 2022, 18h

Casa de Cultura de la Unió (Teià)

Entrada: GRATUITA

Registre previ a www.terragollut.com

  

LA GENERACIÓ SILENCIOSA

 DOCUMENTARI     2020     61'        CATALUNYA                FERRAN NAVARROS-BELTRÁN

LGTBI+, DISCRIMINACIÓ SEXUAL, ENTREVISTES, DICTADURA

11 poster La Generació Silenciosa

SINOPSI CURTA: El film pretén ser un petit homenatge al col·lectiu de gent gran LGTBI de Barcelona, conegut com la generació del silenci perquè va haver

 de viure la seva sexualitat d'amagat de la família, amics i entorn laboral. SINOPSI LLARGA: A través de 24 entrevistes, descobrirem les històries de persones que han tingut vides apassionants i alhora difícils. Apassionants perquè es tracta de gent valenta i pionera, que ha hagut de crear un camí que no existia. I difícils, perquè han viscut gran part de la vida en un entorn hostil, marcat per la repressió de la dictadura franquista i el poder de l'església catòlica, encarregada del control de l'educació i la decència pública i privada.

EL PALAU DE LES PIPES

FICCIÓ      2022     10mins.    ESPANYA     BEATRIZ VELIALL
CINEMA,ROMANÇ, VELLESA, POLÍTICA, ASSUMPTES SOCIALS

SINOPSI CURTA:63 poster El Palacio de las Pipas 1

Un home i una dona es retroben als antics Cinemes Doré a principis dels anys 70. No es veien des de l'última estrena set anys abans, quan la dona, actriu protagonista. La dona torna per explicar-li els motius de la seva fugida a l'home

SINOPSI LLARGA:
Un home i una dona es retroben als antics Cinemes Doré a principis dels anys 70, quan el pas del temps i la dictadura franquista havien relegat el setè art a una mica decadent, permetent únicament la supervivència de les pel·lícules adoctrinadores del règim.
No es veien des de l'última estrena set anys abans, quan la dona, actriu protagonista, va observar la pel·lícula des de la mateixa llotja que el canceller alemany i el cap de l'Estat.
La dona torna per explicar-li els motius de la seva fugida a l'home, fugida que va tenir lloc poc abans que el seu sogre li transferís “el Saló” que va voler convertir en un espai dedicat a fer projeccions públiques, recuperar una de les sales més antigues de la ciutat per fer que el cinema conquistés el lloc que mereix com a bé d'interès nacional i internacional.

Organitza:

Dinàmic Enginy

Amb el suport:

Generalitat de Catalunya. Diputació de Girona

Etiquetas: SECCIÓ LLARGMETRATGE

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
En cumplimiento de la normativa europera GDPR, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLU utilizará los datos que proporciones en este formulario para contactar contigo y para proporcionarte actualizaciones de nuestras actividades.
In order to obey the European regulation of GDRP, TRANSHUMANT FESTIVAL - CINEMA TRANSHUMANT - Dinàmic Enginy SLUwill use the data that you provide us in this form to contact you and we will inform to you about our activities.

Cinema Transhumant és un projecte amb el suport de:

Dinàmic Enginy SLU - 2024 - Contacta - Avís legal i política de privacitat